Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2023 17:56 Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2023 17:56 Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2023 17:56 Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2023 17:56 Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2023 17:56 Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2023 17:56 Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lékařka varuje: Na první pohled vypadají zdravě, ve skutečnosti jde o kalorické bomby. Na tyto potraviny při dietě pozor!
Kulajda s pošírovaným vejcem podle Zdeňka Pohlreicha: Recept z legendární restaurace si můžete doma udělat taky
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu