Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Jak udělat z jater delikátní záležitost, na které si pochutná celá rodina? Upečte je podle tohoto receptu. Jemná játra v lahodné šťávě vonící medem a hořčicí potěší vaše blízké a provoní váš domov.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 259 kJ / 2 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,71 g |
Tuky | 187,72 g |
Vláknina | 13,09 g |
Cholesterol | 2,29 g |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 8,85 g |
Sacharidy | 157,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já si do mrazáku dávám v sezoně zamrazit kromě nasekaných lístků libečku i stonky. Ty pak přidávám do hrnce na vyvaření. Chuť pokrmu to moc neovlivní, ale během vaření to hezky voní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2023 20:53


2. 2. 2023 11:39






2. 2. 2023 11:25


2. 2. 2023 08:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Jednoduchá vaječná pomazánka s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami

Vajíčkový salát s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami

Filé s rýžovo - čočkovou směsí
Přidáno před 11 hodinami

Sumeček v parmezánové strouhance a salát
Přidáno před 12 hodinami

Vepřové maso na špeku a tymiánu
Přidáno 28. 3. 2023 18:04

Kuřecí maso v mrkvi s černým pivem
Přidáno 28. 3. 2023 17:20
Právě bylo uvařeno:

Nejlepší koblihy, jaké znám
uvařil/a JaroslavVeskrna
před 14 minutami

Jednoduchá pomazánka s Nivou
uvařil/a janickajan
před 1 hodinou

Minutkové kuřecí nudličky
uvařil/a majtinka4ever
před 1 hodinou

Citronové cookies
uvařil/a coockina
před 2 hodinami

Těsto na vdolky bez kynutí
uvařil/a Ivetca
před 3 hodinami

Ohnivé maso
uvařil/a Ninka
před 5 hodinami

Slané muffiny
uvařil/a Marketa1961
před 5 hodinami

Bůček pečený v jogurtu s majoránkou
uvařil/a blahova.ivet@seznam.cz
před 6 hodinami

Drůbeží voňavá směs se žampiony
uvařil/a bajazmeskal@seznam.cz
před 6 hodinami

Lizebab - zapečená cuketa se sýrem a bulgurem
uvařil/a Anna Kr
před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, slanina gazdovská, vývar masový, sádlo, cibule, česnek, mrkev, med tekutý, hořčice kremžská, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, sůl, vývar masový, solamyl, máslo, petrželka
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gGL
4 názory