Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě

Jak udělat z jater delikátní záležitost, na které si pochutná celá rodina? Upečte je podle tohoto receptu. Jemná játra v lahodné šťávě vonící medem a hořčicí potěší vaše blízké a provoní váš domov.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 170 min

200 min (30 min příprava + 170 min tepelná úprava)

1. 2. 2023 18:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 259 kJ / 2 930 kcal
Bílkoviny148,71 g
Tuky187,72 g
Vláknina13,09 g
Cholesterol 2,29 g
Sodík 3,89 g
Sůl8,85 g
Sacharidy157,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já si do mrazáku dávám v sezoně zamrazit kromě nasekaných lístků libečku i stonky. Ty pak přidávám do hrnce na vyvaření. Chuť pokrmu to moc neovlivní, ale během vaření to hezky voní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 2. 2023 19:53

Marie Svarcova: Maruško,děkuji Ti:-8:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 2. 2023 10:39

:-)<3:yes::yes: vypadá to velmi dobře a určitě i dobře chutná - to musím vyzkoušet ;-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 2. 2023 10:25

SilviaD: Děkuji za zájem a za dotaz:-KDíky němu jsem si všimla,že mi v bodě č.4 vypadlo přidání medu a hořčice,doplním. A ano,jsou myšlené 3 polévkové lžíce.Dávám zarovnané,nám to chuťově vyhovuje.Ale můžete dát o něco méně,dochutit se to dá vždy:-)

SilviaD SilviaD

2. 2. 2023 07:14

Máme radi pečienku a tento recept vyzerá veľmi dobre. Chcem sa spýtať, na ten med a horčicu. Kedy ich tam pridávate? Sú myslené 3 polievkové lyžice medu? Nie je to príliš sladké?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: játra hovězí, slanina gazdovská, vývar masový, sádlo, cibule, česnek, mrkev, med tekutý, hořčice kremžská, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, sůl, vývar masový, solamyl, máslo, petrželka

TopRecepty.cz

Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2gGL