Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
varilamyskakasicku uvařila 6. 2. 2013 18:09 Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 2. 2013 18:08 Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 2. 2013 18:06 Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 2. 2013 17:59 Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 2. 2013 17:59 Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svátky slavných: Šéfkuchař Roman Paulus šokoval svou alergií na cukr a prozradil, proč dělá dva bramborové saláty