Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:33 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:30 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:29 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:23 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:23 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou
Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit