Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:33 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:30 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:29 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:23 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 17:23 Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence