Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:42 Jelítkovo-bramborovo-zelné placičky (narychlo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:42 Jelítkovo-bramborovo-zelné placičky (narychlo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:37 Jelítkovo-bramborovo-zelné placičky (narychlo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:37 Jelítkovo-bramborovo-zelné placičky (narychlo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové