Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Moanka uvařila 21. 11. 2023 12:34 Jemná bramborová polévka se smetanou a lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 27. 7. 2021 15:33 Jemná bramborová polévka se smetanou a lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 27. 7. 2021 15:33 Jemná bramborová polévka se smetanou a lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby