Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
1974andrea uvařila 29. 9. 2014 13:46 Jemná omáčka s cuketou, slaninou a mascarpone ( na těstoviny ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 29. 9. 2014 13:46 Jemná omáčka s cuketou, slaninou a mascarpone ( na těstoviny ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak doma vyrobit škvarky, aby byly voňavé a dokonale křupavé? Pomáhá fígl s mlékem, ale důležité je i správné krájení