Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
1974andrea uvařila 17. 11. 2013 13:43 Jemná šafránová omáčka na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 11. 2013 13:15 Jemná šafránová omáčka na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 11. 2013 13:15 Jemná šafránová omáčka na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 11. 2013 13:15 Jemná šafránová omáčka na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Retro okénko: Tyčinka Milena stávala dříve 2,50 Kčs. Oblíbená je dodnes, třeba jako součást slavných Milena řezů
Jak správně sušit česnek? Česnek sklízejte za suššího počasí, zavěste ve svazku na tmavé a dobře větrané místo, paličkový se sklízí jinak