Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
RubyRom uvařila 2. 1. 2022 14:51 Jemné knedlíky z rohlíků 1 0 Zobrazit detail Jemné knedlíky z rohlíků Okomentovat
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě