Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Bibinka uvařila 21. 1. 2013 11:29 Johančina pomazánka 0 0 Zobrazit detail Johančina pomazánka Okomentovat
Bibinka uvařila 21. 1. 2013 11:17 Johančina pomazánka 0 0 Zobrazit detail Johančina pomazánka Okomentovat
Nejlepší bublanina je nadýchaná, vláčná a nedrobí se. Stačí použít kvalitní suroviny a znát pár osvědčených rad a tipů