Sladký jahodový úplněk: Příval energie a emocí je třeba podpořit vydatným jídlem. Vodnář to vyřeší dortem, Kozoroh biftekem
Jak na ten nejlepší jahodový sirup bez chemie: Limonáda z něj připravená vám přivolá léto v každém ročním období
Šéfkuchař prozradil, jak to vypadá v jídelním voze fotbalové reprezentace: Vedení české repre si dává čevapčiči, guláš i tatarák
alokinka uvařila 31. 12. 2013 16:24 Kachní prsíčka s pomerančovým rozvarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Kakaové řezy se šlehačkovým krémem s mascarpone voní kakaem, jsou neuvěřitelně vláčné a chutnají naprosto božsky