Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 13:35 Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 13:35 Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 13:35 Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 13:35 Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé