Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Kadlik uvařil 10. 3. 2011 05:51 Kadlíkova kachní kalorickocholesterolová pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 10. 3. 2011 05:50 Kadlíkova kachní kalorickocholesterolová pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 10. 3. 2011 05:49 Kadlíkova kachní kalorickocholesterolová pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 10. 3. 2011 05:49 Kadlíkova kachní kalorickocholesterolová pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 10. 3. 2011 05:49 Kadlíkova kachní kalorickocholesterolová pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let