Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:01 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:00 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:00 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:00 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
29 foto Jak se vaří láska? Vojta a Betty z loňského MasterChefa jsou stále spolu a v rozhovoru přiznali, komu z nich to jde u plotny líp
Ladislav Špaček radí, jak se chovat v hotelových restauracích: Na večeři do restaurace jsou dlouhé kalhoty nutností, říká