Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:01 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:00 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:00 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 23. 12. 2014 09:00 Kadlíkova nutrie v kabátku z uzeného bůčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé