Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Kadlik uvařil 21. 6. 2011 07:07 Kadlíkovo zelí s houbami, ranými brambůrky a krkovičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 21. 6. 2011 07:05 Kadlíkovo zelí s houbami, ranými brambůrky a krkovičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Jak se křtí unikátní kuchařky? Josef Maršálek prozradil, proč má rád bublaninu, Besky přiznala, co jí dopomohlo k vítězství