Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
varilamyskakasicku uvařila 8. 12. 2012 20:13 Kanapky s tatarským biftekem - tip na Silvestra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 12. 2012 19:26 Kanapky s tatarským biftekem - tip na Silvestra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 12. 2012 19:25 Kanapky s tatarským biftekem - tip na Silvestra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 12. 2012 19:25 Kanapky s tatarským biftekem - tip na Silvestra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost