Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Anna Kocikova uvařila 26. 4. 2017 17:42 Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 26. 4. 2017 17:42 Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 26. 4. 2017 17:42 Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 26. 4. 2017 17:42 Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 26. 4. 2017 17:42 Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Retro okénko: Adventní kalendáře se prodávaly i za socialismu. Byly však vzácností, vyráběly se třeba pro Tuzex
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
12 foto Retro okénko: Sladké mléko Salko podle pamětníků stávalo za socialismu 5 Kčs a vyrábělo se v tzv. nestlovce