Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Jiri V. uvařil 19. 3. 2011 11:34 Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 19. 3. 2011 11:34 Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 19. 3. 2011 11:34 Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 19. 3. 2011 11:33 Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 19. 3. 2011 11:33 Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 19. 3. 2011 11:33 Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
7 foto Finalista soutěže MasterChef Česko 2022 Ondřej Štol nám prozradil, jak dělá kuře na paprice. Skvělou chuť zajistí jeden krok navíc