Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
tejaja uvařila 13. 7. 2022 19:37 Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 30. 8. 2017 11:08 Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 30. 8. 2017 11:08 Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala