Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
tejaja uvařila 13. 7. 2022 19:37 Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 30. 8. 2017 11:08 Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 30. 8. 2017 11:08 Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou