Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
Anna Kocikova uvařila 9. 1. 2015 16:33 Karbanátky s tvarůžkovou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 1. 2015 16:33 Karbanátky s tvarůžkovou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 1. 2015 16:33 Karbanátky s tvarůžkovou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Falešné listové těsto, které zvládne každý. Je levnější, krásně lístkuje a chutná skoro jako originál