Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 075 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,05 g |
Tuky | 19,70 g |
Vláknina | 53,03 g |
Cholesterol | 516 mg |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 13,83 g |
Sacharidy | 143,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s tvarůžkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pYp
Moje poznámka
Karbanátky s tvarůžkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pYp
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 7 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 7 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 9 hodinami
Květákové placičky
Linova před 9 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky se syrečkem,
karbanatek se syrečků,
lada hruska hrachove karbanatky,
tvaruzky v karbenátku,
osmažene tvaružky,
karbenátky s tvarůžky,
karbanatky se syrecky,
chipsy z tvaruzek lada hruška,
nej recepty cuketové karbanátky se syrečky,
láďa hruška karbenátky syrečky,
karbanátky s tvarůžkem,
vejce s tvaružkovou náplní,
karbanatky se syreckam,
recept ze syrečků ládi hrušky
Suroviny:
maso krůtí,
sýr tvarůžky kulaté,
hraška,
vejce,
česnek,
cibule,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (19)
cathleen:Ivanko,ano i z kuřecího to jde(dělávám ze stehenních řízků bez kůže).K té hrašce-v obyčejných karboších je citit a tam ji už nedávám
Ale když je maso namíchané s tvarůžkama,tak se ta hrachová"pachuť"přebije
cecilka:Cecilko,já jsem měla tvarůžky hodně zralé a navíc jsem je ještě nechala v dobře uzavřené nádobě 24hodin na kuchyňské lince,takže ta vidlička stačila
Cecilko-jinak k těm odpovědím.....tady je opravdu zvykem,že pokud na dotaz nereaguje autor receptu,tak na něj reaguje a poradí kdokoli jiný,což já osobně vítám už z toho důvodu,že tady nebývám pravidelně
Anička, tvoj recept sa mi veľmi páči.
Recept se mi líbí, zkusím to určitě
Drahuško, určitě by šlo i z kuřete, viď? A není tam ta hraška nějak cítit? Pořád se k ní jen odhodlávám...