Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
bystrouska uvařila 25. 11. 2013 17:00 Kávová bábovka 0 0 Zobrazit detail Kávová bábovka dr. Oetker Okomentovat
bystrouska uvařila 25. 11. 2013 16:59 Kávová bábovka 0 0 Zobrazit detail Kávová bábovka dr. Oetker Okomentovat
14 foto Kam vyrazit pro čerstvý český chřest: Na farmě pořídíte kilo už od 85 Kč a druhý květnový víkend navíc láká na chřestové slavnosti
5 foto Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí