Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
První republika s Kristinou: Pomerančové placičky z roku 1924 chutnají jako marokánky, příprava je však snazší
Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Ivana79 uvařila 2. 6. 2011 11:58 Kedlubnový salát s jogurtovou zálivkou s meduňkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 25. 5. 2011 17:47 Kedlubnový salát s jogurtovou zálivkou s meduňkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kvíz KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
„Svatý Havel do zelí zajel.“ Co dalšího je třeba sklidit a jak se co nejlépe připravit na zimu podle říjnových pranostik