Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Merylas uvařila 16. 6. 2008 15:29 Kefírové mléko s ovocnou příchutí - dia 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 16. 6. 2008 15:26 Kefírové mléko s ovocnou příchutí - dia 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Medové řezy s ořechy: Vynikající dezert s lahodnou ořechovo-medovou krustou je ideálním moučníkem na podzim
Zapečená bramborová kaše je ideální pro využití zbytků v ledničce a posune obyčejnou přílohu do chuťových nebeských výšin