Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:57 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:55 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se jedlo za války: Recepty na vánočku bez vajec, med z margarínu nebo krém skoro z ničeho můžete zkusit i dnes
Jak na ty nejlepší bramboráky: Aby byly krásně křupavé, volíme správný druh mouky a brambory i správně nastrouháme