Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:57 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:55 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Královské chutě: Vévodkyně Camilla miluje vejce, nevyhýbá se česneku a jednou týdně musí mít tohle pečené kuře