Znáte kološvárské zelí? V jednom pekáči spojuje kysané zelí s rýží a vepřovým do lahodného a sytého pokrmu
Vynikající celerový salát je hitem oslav: Nadchne vás chuť ananasu a kukuřice, nesmíte však přípravu uspěchat
Jaká mouka patří do rohlíčků? Jen správný druh zajistí jemné a křehké cukroví, které mizí rychlostí blesku
petram uvařila 5. 4. 2012 04:39 Kompotová buchta bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 5. 4. 2012 04:39 Kompotová buchta bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 5. 4. 2012 04:39 Kompotová buchta bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro dezert: Smažený ananas s karamelem, hit čínských restaurací, snadno uděláte i doma a připomenete si tak zlaté časy
Hlávková, růžičková, kadeřavá: Kterou kapustu můžete jíst i zasyrova a která se hodí do bramborové kaše?
Svíčková na smetaně tak, jak se má dělat: Štavnaté maso v lahodné jemně nakyslé omáčce potřebuje dostatek času a pár fíglů