uvařila 23. 9. 2013 19:55
Podáváme nakrájené na silnější plátky,přelité šťávou a s bramborknedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 9. 2013 19:55
Podáváme nakrájené na silnější plátky,přelité šťávou a s bramborknedlíkem
uvařila 23. 9. 2013 19:54
Dáme na zbytek nadrobno nakrájeného špeku zatáhnout,podlijeme vínem,přidáme koření a zbytek švestek a dusíme doměkka.
uvařila 23. 9. 2013 19:54
Švestky vypeckujeme,špek nakrájíme na nudličky a vše poklademe na plát masa.Zavineme do rolády,utáhneme nití.
uvařila 23. 9. 2013 19:53
Maso naklepeme,okořeníme,vetřeme olej a dáme zabalené do igelitu do lednice uležet,nejlépe přes noc
uvařila 23. 9. 2013 19:53
Z kýty si ukrojíme pláty do tvaru otevřené knihy
uvařila 23. 9. 2013 19:52
Detail masa na řezu
uvařila 23. 9. 2013 19:52
uvařila 23. 9. 2013 19:52
"Koníkova"švestková roláda
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti
Peče celá země: Nejlepší svatební koláče jsou ty dvojctihodné. Jak na ně podle porotců soutěže
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží