Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Tanicka uvařila 28. 2. 2015 21:01 Koprová polévka s houbami a cottage 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 28. 2. 2015 21:01 Koprová polévka s houbami a cottage 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 28. 2. 2015 21:01 Koprová polévka s houbami a cottage 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí
Znáte historii koláčků štěstí? Přípravou křupavé dobroty i věštěním budoucnosti se pobaví celá rodina