Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
danielle72 uvařila 16. 2. 2017 22:44 Kořeněná paštika se zeleným pepřem a domácím sádlem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 16. 2. 2017 22:44 Kořeněná paštika se zeleným pepřem a domácím sádlem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 16. 2. 2017 22:44 Kořeněná paštika se zeleným pepřem a domácím sádlem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami
Jemné houskové knedlíky vařené v sáčku: Skvěle chutnají, nerozvaří se a přípravu zvládne i kuchařský amatér