Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Ivace64 uvařila 18. 11. 2017 18:15 Kořeněný sváteční chlebíček s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 18. 11. 2017 18:15 Kořeněný sváteční chlebíček s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 18. 11. 2017 18:15 Kořeněný sváteční chlebíček s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 18. 11. 2017 18:15 Kořeněný sváteční chlebíček s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dalibor z Kozojed: Nejznámější vězeň na Pražském hradě měl nárok na hrách s masem k obědu a zelí s masem k večeři