Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
suslajda uvařila 30. 12. 2011 11:47 Králík na houbách a divokém koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 30. 12. 2011 11:46 Králík na houbách a divokém koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 30. 12. 2011 11:46 Králík na houbách a divokém koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 30. 12. 2011 11:46 Králík na houbách a divokém koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připravte si langoše jako v Maďarsku: Důležitou roli hraje zakysaná smetana i dva druhy mouky. Výsledek vás nadchne