Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Vareniste.cz uvařila 2. 1. 2016 13:40 Křehký koláč s čokoládovou náplní a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 2. 1. 2016 13:40 Křehký koláč s čokoládovou náplní a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim