Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
mika59 uvařila 16. 9. 2024 08:34 Krém do laskonek (jak ho dělali za mého dětství) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 30. 3. 2017 00:05 Krém do laskonek (jak ho dělali za mého dětství) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Popeleční středou končí Masopust a pro křesťany začíná 40 dnů půstu. Co se v tomto období nesmí dělat?
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp