Marek Ztracený se práce v kuchyni nebojí: Učil se od Romana Staši, miluje špagety a obdivuje božské vaření své manželky
Oblíbený Paťo opustil Hell's Kitchen: Show mi dala strašně moc. V budoucnu chci své bistro, třeba s někým ze soutěže, říká
Ivace64 uvařila 5. 4. 2018 18:02 Krémová houbová polévka, zdobená restovanou hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 5. 4. 2018 18:02 Krémová houbová polévka, zdobená restovanou hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 5. 4. 2018 17:56 Krémová houbová polévka, zdobená restovanou hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 5. 4. 2018 17:56 Krémová houbová polévka, zdobená restovanou hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 5. 4. 2018 17:56 Krémová houbová polévka, zdobená restovanou hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hovězí na česneku a na smetaně: Připravené v tlakovém hrnci je báječně šťavnaté, má výraznější chuť a za hodinu je hotové
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý