Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
mika59 uvařila 24. 3. 2015 15:13 Krémová polévka z pečené mrkve a zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 24. 3. 2015 15:12 Krémová polévka z pečené mrkve a zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 23. 3. 2015 20:41 Krémová polévka z pečené mrkve a zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 23. 3. 2015 20:41 Krémová polévka z pečené mrkve a zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr