Už nastal čas marmelády? Kdy slepovat linecké, aby do Vánoc krásně změklo a zároveň zůstalo křehké a sladké akorát
Iva Hüttnerová vaří na Vánoce buřtguláš pro celou rodinu: Mám jeden fígl, proč dětem a vnukům tak chutná, prozrazuje herečka
Šlehačkové cukroví zachrání Vánoce: Křehké, nadýchané a neodolatelné kousky jen ze tří surovin jsou ihned měkké
zizala uvařila 19. 2. 2014 18:35 Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky
Recept na božský salát podle Karla Gotta: Mistr přidával jednu ingredienci, která dává jídlu zajímavý šmrnc
Znáte prezidentské řízky? Šťavnaté maso doplňuje sýr a gothaj: Hotové je máte rychle a téměř bez práce, chuť si zamilujete