KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Danielle uvařil 7. 10. 2012 20:30 Krevetové špízy mého muže se "svěží" majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danielle uvařil 7. 10. 2012 20:30 Krevetové špízy mého muže se "svěží" majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z hlívy ústřičné s medvědím česnekem a brambory voní houbami, zasytí i velké jedlíky a je hotová za chvíli
30 foto Upečeme to, co mají naši diváci nejraději, říká Tereza Bebarová o nové řadě Buchet po ránu a slibuje i zlepšováky