Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
medanek uvařila 23. 5. 2019 21:46 Krkovice minutková, smetanová omáčka a těstoviny ,,Paccheri Giganti“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 5. 2019 21:46 Krkovice minutková, smetanová omáčka a těstoviny ,,Paccheri Giganti“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 5. 2019 21:46 Krkovice minutková, smetanová omáčka a těstoviny ,,Paccheri Giganti“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaká mouka je nejlepší do bramborových knedlíků? Aby nelepily, tak hrubá, ale vyplatí se doplnit ji dalšími surovinami
Právě kvete česnek. Pořád je čas zajistit si velkou a zdravou úrodu, je třeba ho okopávat a odstranit plevel