Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
JanaDorazinova uvařila 17. 8. 2012 12:33 Krkovička marinovaná v hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 17. 8. 2012 12:30 Krkovička marinovaná v hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavé dýňové karí podle Adama z MasterChef Česko: Je to tak jednoduché a chutné, že to zvládne úplně každý, říká
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Retro okénko: Slavný moučník opilý Izidor voní ořechy a rumem a je tak dobrý, že jeden kousek obvykle nikomu nestačí