Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
eva hubova uvařila 11. 1. 2012 15:14 Krkovička na cibuli a worchesteru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 11. 1. 2012 15:12 Krkovička na cibuli a worchesteru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proč vyštipovat tyčková rajčata a jak to správně provést: Stačí znát pár triků a odměnou vám budou luxusní plody
Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby