Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Proč nevážím jídlo, ani nepočítám kalorie? Tohle je naše teorie
ivulinka uvařila 3. 7. 2011 12:26 Krkovičkový plátek s restovanou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 3. 7. 2011 12:20 Krkovičkový plátek s restovanou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 3. 7. 2011 12:20 Krkovičkový plátek s restovanou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 3. 7. 2011 12:19 Krkovičkový plátek s restovanou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun
Sváteční prvorepubliková bábovka: Mramorová šlehačková podle „Sandtnerky“ voní čokoládou a chutná božsky