Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
recepty73 uvařil 27. 10. 2018 14:04 "Kroupoto" - kroupy s řepou (dýní) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 27. 10. 2018 12:34 "Kroupoto" - kroupy s řepou (dýní) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek