Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
tejaja uvařila 9. 1. 2017 07:16 Kroupový salát s fazolkami a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 1. 2017 07:15 Kroupový salát s fazolkami a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 1. 2017 07:14 Kroupový salát s fazolkami a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Oblíbené štafetky si můžeme snadno upéct doma. Ořechovému korpusu s kávovým krémem nikdo neodolá
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření