Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 15:28 Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 15:27 Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 15:26 Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 15:24 Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 15:24 Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 15:24 Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc