Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (75 min příprava)

28. 1. 2017 14:44

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie3 256 kJ / 778 kcal
Bílkoviny56,68 g
Tuky46,16 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 597 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy33,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Ak budete fritovať vo fritéze, skráti sa doba prípravy o 25 minút. Ja uprednostňujem panvicu, lebo vo fritéze sa vytvára viac karcinogénnych látok z napadanej strúhanky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

30. 9. 2017 12:40

Z "listí" byla polévka :yes: https://www.toprecepty.cz/recept/16139-kvetakova-p...
Květ jsem usmažil :yes::yes:
Qěták smažím syrový :yes::yes::yes:

Elina

28. 1. 2017 20:57

Smažený květák jsem už neměla ani nepamatuji.Je to moje oblíbené jídlo,.:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smazeny kvetak s bramborem kvetak ve fritéza fritujeme smažený karfiol jak dlouho fritovat jak fritovat květák kvetak ve frieze kvetak s kasi recept květák ve fritéze fritujeme rizky květák v fritéze karfiól doba varu květák fritujeme ve friteze smazeny kvetak bez fritezy fertal smažený květák kvetak recepty fritujeme bez oleje recepty obalovany kvetak bramborová kaše kvetak doba varu

Suroviny: květák, sůl, vejce, mouka hladká, sůl, voda, strouhanka, olej, zelenina čerstvá, tatarská omáčka, nať petrželová

TopRecepty.cz

Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4nqx