Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,68 g |
| Tuky | 46,16 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Moje poznámka
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Nejnovější recepty
Sekaný řízek se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablkem a ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Rýžový nákyp
Přidáno před 12 hodinami
Sýrový špíz 4 druhy sýrů
Přidáno před 13 hodinami
Pečená křídla a šťouchačky se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvanáctihodinová kachna
Jitka007 před 3 hodinami
Kuřecí přírodní plátek na kmínu
wimra před 8 hodinami
Hrníčkové mini bábovky
Topmnam před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
stanavokr před 10 hodinami
Vajíčkový salát
Coffee.j před 10 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
alex.vacice před 10 hodinami
Pangasius v zelenině
Jan Nemec před 10 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
[email protected] před 10 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
Ivanaklimova před 12 hodinami
Mrkvovo-dýňový krém
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
smazeny kvetak s bramborem,
kvetak ve fritéza,
fritujeme,
smažený karfiol,
jak dlouho fritovat,
jak fritovat květák,
kvetak ve frieze,
kvetak s kasi,
recept květák ve fritéze,
fritujeme rizky,
květák v fritéze,
karfiól doba varu,
květák fritujeme ve friteze,
smazeny kvetak bez fritezy,
fertal,
smažený květák,
kvetak recepty,
fritujeme bez oleje recepty,
obalovany kvetak bramborová kaše,
kvetak doba varu
Suroviny:
květák,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
voda,
strouhanka,
olej,
zelenina čerstvá,
tatarská omáčka,
nať petrželová
Komentáře (4)
Květ jsem usmažil
Qěták smažím syrový