Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
maris uvařila 15. 11. 2019 12:34 Krupicové nočky z odpalovaného těsta s růžičkovou kapustou a osmaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 15. 11. 2019 12:31 Krupicové nočky z odpalovaného těsta s růžičkovou kapustou a osmaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 15. 11. 2019 12:31 Krupicové nočky z odpalovaného těsta s růžičkovou kapustou a osmaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Domácí pěstování: Rychlení zeleniny a bylinek není žádná věda. Dobrou sklizeň zajistí pařeniště i obyčejné PET lahve