Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
maris uvařila 15. 11. 2019 12:34 Krupicové nočky z odpalovaného těsta s růžičkovou kapustou a osmaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 15. 11. 2019 12:31 Krupicové nočky z odpalovaného těsta s růžičkovou kapustou a osmaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 15. 11. 2019 12:31 Krupicové nočky z odpalovaného těsta s růžičkovou kapustou a osmaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brokolicová polévka je rychlá na přípravu. Nejlepší je zeleninu oblanšírovat a nevařit dlouho, výsledek překvapí skvělou chutí
Meruňkové řezy Henrietta: Slavnostní dezert s jemným máslovým krémem a meruňkovou náplní chutná božsky