Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Janka 46 uvařila 30. 12. 2012 18:52 Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory 0 0 Zobrazit detail takto je hotovo Okomentovat
Janka 46 uvařila 30. 12. 2012 18:52 Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory 0 0 Zobrazit detail a uz se pochutnava Okomentovat
5 foto Kolik stojí jídlo ve vlaku do Chorvatska: Za řízek v chlebu dáte 45 Kč, za jablečný koláč pouze deset a snídaně i kafe jsou zdarma
9 foto Holka u plotny radí: Jak na jablka v roztrhaném županu s povidly a oříšky? Jednoduchý postup zvládne každý
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé