Suroviny
Porce: 6 a 2 deti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 37 335 kJ / 8 923 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 848,15 g |
| Tuky | 506,62 g |
| Vláknina | 38,60 g |
| Cholesterol | 3,54 g |
| Sodík | 3,95 g |
| Sůl | 9,48 g |
| Sacharidy | 223,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Moje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Nejnovější recepty
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 7 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 1 hodinou
Květákový dhal
JanaMar před 2 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 2 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 2 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 2 hodinami
Utopenci
magdalenka před 2 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 2 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 2 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho pect krutu,
kruta,
kruta recepty,
jak upect dobre krutu,
plněné maso kaštanovou náplní,
jak upect krutu,
krůta recept,
pečená krůta s s kapustou,
nejlepsi pec. kruta,
nadívaná krůta kaštany,
kruta v římském,
jak se dlouho pece kruta,
jak uvarit krutu,
jak dlouho peci krutu,
kruta s kapustovym zelím,
jak dlouho pect celou krutu,
rozpect krutu,
kruta jak ji pect,
jak upect celou krutu,
krůta v kapustě
Suroviny:
krůta,
máslo,
játra kuřecí,
kaštan jedlý,
vejce,
maso mleté,
sůl,
květ muškátový,
mandle,
strouhanka,
brambory,
cibulka jarní,
mrkev,
smetana,
kapusta,
sůl,
pepř
Komentáře (14)