Laďka Něrgešová upekla dokonalé housky plněné sýrem: Křupavé a vláčné pečivo zvládne každý, mimo chutí oslní i vzhledem
Expert varuje: Myčka je „wellness resort“ pro bakterie a plísně, některé jsou tak odolné, že by mohly kolonizovat Mars
Neodolatelná vosí hnízda: S lískovými oříšky a žloutkovým krémem zmizí jako první. Takhle budou vypadat nádherně
Jikotka uvařila 21. 3. 2012 11:41 Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích 0 0 Zobrazit detail dělala jsem z kuřecího masa Okomentovat
Kroupovka uvařila 20. 3. 2012 10:33 Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kroupovka uvařila 20. 3. 2012 10:33 Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kroupovka uvařila 20. 3. 2012 10:33 Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem