Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
varilamyskakasicku uvařila 9. 2. 2014 16:09 Krůtí kouličky v kari omáčce s hráškem a čerstvým koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 2. 2014 15:42 Krůtí kouličky v kari omáčce s hráškem a čerstvým koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 2. 2014 15:42 Krůtí kouličky v kari omáčce s hráškem a čerstvým koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 2. 2014 15:41 Krůtí kouličky v kari omáčce s hráškem a čerstvým koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 2. 2014 15:40 Krůtí kouličky v kari omáčce s hráškem a čerstvým koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky